Money Coaching

money-coachingMoney Coaching combineert praktische financiële begeleiding met psychologische principes om de relatie met geld naar een welvarender leven te leiden.

Geldstress maakt een mens letterlijk ziek. Geldstress leidt in beginsel tot onschuldige gezondheidsklachten, maar kan leiden tot erger. Een bezoek aan de dokter lost geldstress niet op. Een dokter kan hooguit medicijnen voorschrijven, waardoor de stress tijdelijk wordt onderdrukt. Het onderdrukken zorgt ervoor dat je oorzaak en gevolg niet onderkent en daardoor kunnen de problemen steeds groter worden.

Sommige mensen leven met de overtuiging dat geldproblemen met geld op te lossen zijn. Helaas is dat niet het geval.

Door herinneringen en een opgebouwd ervaringssysteem beïnvloeden mensen de wijze van denken. De wijze van denken is te veranderen door denkpatronen te doorgronden en nieuwe te ontwikkelen.
Lifestyle Balance Consultancy begeleidt je naar een veranderingsproces. Door de gevolgen te analyseren krijg je zicht op de oorzaak. Het is van belang open te willen staan om het veranderingsproces in werking te zetten.

Met een ander inzicht, een dosis zelfvertrouwen en natuurlijk doorzettingsvermogen ben je in staat te gaan leven in plaats van te overleven.

Money Coaching is geschikt voor:

  • bevrijden van angstgevoelens 
  • ontwikkelen van gemoedsrust
  • creëren van een evenwichtig financieel leven
  • doorbreken van beperkende denk- en gedragspatronen
  • aanpakken van geldproblemen
  • maken van financiële planningen