Wandelgesprek

Lopen zet je in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Bewegen in de natuur of een monumentale stad nodigt uit tot loslaten, tot verbinding maken met jezelf en de doelen die je wilt bereiken. Het helpt om zaken in een ruimer perspectief te zien. Wandelen geeft rust in je hoofd.

Een wandelgesprek kan verruimend werken.
Al lopend gaan we met elkaar in gesprek. Het kan prettig zijn om te praten met iemand die naast je loopt in plaats van tegenover je zit. Een stilte in een gesprek voelt niet ongemakkelijk en nodigt uit tot nadenken.


De natuur heeft zijn eigen symboliek die aanknopingspunten biedt bij datgene wat zich voordoet in ons leven. We zullen hier soms letterlijk bij stil staan. Denk aan een obstakel op de weg, bv. een omgevallen boomstam. Het kan een symbool zijn voor de belemmeringen die jij tegenkomt om dat wat jij wilt, te verwezenlijken. Een T-splitsing kan wijzen op een te maken keuze. Welke weg kies je? Een plotseling opstekende windvlaag kan vertaald worden naar tegenwind of weerstand die jij ervaart.

Ook kunnen we met behulp van allerlei werkvormen aan de slag gaan met de verschillende aspecten van jouw probleem. Wandelen is voor veel mensen dé manier om even afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen en stil te staan bij levensvragen, persoonlijke keuzes en andere dingen die werkelijk belangrijk zijn.

Locatie: Doesburg of omgeving
Tijdstip:  09.30 12.00 uur of 13.30- 16.00 uur
Kosten: € 75,-