Coachen

Lifestyle Balance Consultancy stelt de drie dimensies BODY-MIND-MONEY centraal. Deze zogenaamde Golden Triangle methodiek geeft je meer inzicht in persoonlijk handelen en de gevolgen daarvan op de leefstijl en inkomen. Het helpt je voortaan zelfstandig en zelfbewust keuzes te maken.

BODY: Gezond leven betekent gezond eten, niet roken, matig drinken, voldoende rust en regelmatig bewegen. Maar er is meer dan deze absoluut belangrijke ingrediënten voor een vitaal leven. We maken kennis met andere, belangrijke elementen voor een compleet gezond lichaam.

MIND: Persoonlijke groei gaat over het ontwikkelen van jezelf zodat het bereiken van je doelen gemakkelijk wordt. Het vergaren van kennis en het verbeteren van vaardigheden is niet alles. We gaan op zoek naar de diepere laag van jezelf. Welke talenten zitten in jou verborgen en helpen je groeien richting jouw doelen.

MONEY: Geld maakt je onafhankelijk en is een middel om het leven aangenamer te maken. Maar wat zijn de gevolgen als jouw inkomen of dat van je partner wegvalt? Of als je gaat scheiden?

Kortom, een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat is een gezegde dat we allemaal kennen en die vanzelfsprekend lijkt. We kunnen geld als water verdienen, maar wat doen we als de put droogvalt. Hoe houden we onze geest, lichaam en financiën gezond. En hoe gaan we om met onvoorziene gebeurtenissen en stress. Problemen op één van de genoemde vlakken veroorzaakt disbalans. We gaan werken aan lichamelijke, psychische en financiële gezondheid. Doel: de balans en harmonie in jouw leven terugbrengen!